Menukaart

Dinervoorstellen:

Minimaal 15 personen

 

Menu 1                                  € 27,50

Voorgerecht

Carpaccio van runderhaas met oude kaas, crouton, truffel, pijnboompitjes

Hoofdgerecht

Ballontine van kemperhoen gegaard in parmaham met een truffeljus

Of:

Zalm op een mousseline van aardappel en een kruidenstengel

Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren.

Dessert

Bombe chocolademousse geglaceerd met chocolade

***

 

Menu 2                                  € 27,50

Voorgerecht

Soepje van zongedroogde tomaat met preiringen en dragon

Hoofdgerecht

Rouleaux van speenvarken met groene kruiden en rode port jus

Of:

Kabeljauw op de huid gebakken met een beurre blanc van citroengras en kappertjes

Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren.

Dessert

Wijnglas gevuld met witte chocolademousse, ananas en kletskop

***

 

Menu 3                                  € 27,50

Voorgerecht

Cannelloni van tonijn met schaaldierensalade, kreeftenmayonaise met saffraan

Hoofdgerecht

Gegrilde entrecote met gepofte tomaatjes en rozemarijnsaus

Of:

Gebakken gamba’s met tagliatelle en knoflooksaus

Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren.

Dessert

Terra cotta schaaltje met crème brulee en bokkenpootje

***

 

Menu 4                                  € 31,50

Voorgerecht

Carpaccio van runderhaas met oude kaas, crouton en truffel

Soep

Paddenstoelensoepje met shi-take en champignons

Hoofdgerecht

Gekonfijte eendenpootje met pruimen en uiencompote

Of:

Zalm op een mousseline van aardappel en een kruidenstengel

Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren.

Dessert

Taartje van kwarkbavarois met mango

***

 

Menu 5                                  € 31,50

Voorgerecht

Taartje van Hollandse garnalen en appel op een frisse salade met rode mul

en een dragondressing

Soep

Seizoenssoepje ( wisselend )

Hoofdgerecht

Combinatie van kalfssukade en kalfslende met uien jus en grove mosterd

Of:

Kabeljauw op de huid gebakken met een beurre blanc van citroengras en kappertjes

Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren.

Dessert

Bombe chocolademousse geglaceerd met chocolade