Dessertbuffet suggestie

Dessertbuffet:                                                                              € 9,50 per persoon

  • Omelette Syberienne ( vanille ijs)
  • Warme kersen
  • Vers fruitsalade
  • Mini glaasje met tiramisu, lange vinger en cacao
  • Diverse soorten bavarois
  • Mini glaasjes gevuld met chocolade mousse en karamelsaus
  • Potjes gevuld met crème brulee en rietsuiker
  • Soesjes met slagroom

 

Dessertbuffet zoet en hartig:                                                        € 9,50 per persoon

  • Omelette Syberienne ( vanille ijs)  
  • Warme kersen
  • Vers fruitsalade
  • Mini glaasjes gevuld met chocolade mousse en karamelsaus
  • Potjes gevuld met crème brulee en rietsuiker
  • Planken met diverse soorten binnen en buitenlandse kazen
  • Broodsoorten met tappenades
  • Kruidenboter en roomboter
  • Nootjes, druiven en appelstroop
  • Vijgenbrood 

 

Kaas:                                                                                           € 8,50 per persoon

  • Planken met diverse soorten binnen en buitenlandse kazen
  • Broodsoorten met tappenades
  • Kruidenboter en roomboter
  • Nootjes, druiven en appelstroop
  • Vijgenbrood 

 

Dessert divers

Mini glaasjes:                                                                                    € 3,75 per stuk

( kleine desserts om mee rond te gaan )

  • Mini glaasje met panna cotta en roodfruit compote                        
  • Mini glaasje gevuld met verse aardbeien en hangop met limoen      
  • Mini glaasje gevuld met chocolade mousse en karamelsaus           
  • Mini glaasje met tiramisu, lange vinger en cacao                           

Desserts:                                                                                            € 4,95 per stuk

  • Bombe chocolademousse geglaceerd met chocolade                      
  • Taartje van kwarkbavarois met mango                                          
  • Koffiekopje met crème brulee en bokkenpootje                               
  • Wijnglas gevuld met witte chocolademousse, ananasen kletskop     
  • Wijnglas gevuld met gemarineerde aardbeien en hangop