Warme gerechten

  • Beenham in zijn geheel met een honing/tijmsaus ( of al in plakjes gesneden)
  • Speenvarken tournedos met een truffelsaus*
  • Stukjes varkensfilet met een saus waarin shii-take en champignons

  • Stukjes kip gebakken met oosterse groenten en sesam
  • Kiprolletjes in seranoham met een dragonsaus
  • Kippendijtjes in een saus van kokosmelk, kerrie, steranijs en kaneel
  • Saté stokjes met satésaus
  • Stukjes kip in een satésaus

  • Grove kalfsragout met seizoensgroenten
  • Huisgemaakte gehaktballetjes in eigen jus
  • Ouderwetse kalfssukade met rode wijn, knolselderij en wortel

  • Gekonfijte eendenpoten met een jus waarin pruimen*
  • Wildpeper van haas, hert en wild zwijn

  • Gepocheerde zalmmootjes met een saus waarin citroengras
  • Rode mulfilet gebakken met gamba's en een kreeftensaus*
  • Lasagne van diverse vissoorten en spinazie

  • Tagliatelle met zontomaat en olijfjes
  • Aardappelgratin met knoflook en rozemarijn
  • Ovengegaarde aardappeltjes in de schil
  • Groentenrijst of witte rijst

  • Witlof omwikkeld met katenspek
  • Gestoofde venkel in room
  • Geglaceerde bospeen met roomboter
  • Macedoine van seizoensgroenten
  • Asperges gebakken of gekookt
  • Bloemkoolroosjes met een bechamelsaus
  • Gestoofde prei met spekjes en kaas

Aanvullend op een buffet

Vis of vleesgerechten;
1 gerecht  € 3,75
2 gerechten  € 5,50
3 gerechten  € 7,50

Aardappel of pasta gerechten;
Gerechten met een * zijn per gerecht € 1,00 extra.