Menukaart
Dinervoorstellen:
Minimaal 15 personen
Menu 1 € 28,28
Voorgerecht
Carpaccio van runderhaas met oude kaas, crouton, truffel, pijnboompitjes
Hoofdgerecht
Ballontine van kemperhoen gegaard in parmaham met een truffeljus
Of:
Zalm op een mousseline van aardappel en een kruidenstengel
Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren.
Dessert
Bombe chocolademousse geglaceerd met chocolade
***
Menu 2 € 28,28
Voorgerecht
Soepje van zongedroogde tomaat met preiringen en dragon
Hoofdgerecht
Rouleaux van speenvarken met groene kruiden en rode port jus
Of:
Kabeljauw op de huid gebakken met een beurre blanc van citroengras en kappertjes
Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren.
Dessert
Wijnglas gevuld met witte chocolademousse, ananas en kletskop
***
Menu 3 € 28,28
Voorgerecht
Cannelloni van tonijn met schaaldierensalade, kreeftenmayonaise met saffraan
Hoofdgerecht
Gegrilde entrecote met gepofte tomaatjes en rozemarijnsaus
Of:
Gebakken gamba’s met tagliatelle en knoflooksaus
Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren.
Dessert
Terra cotta schaaltje met crème brulee en bokkenpootje
***
Menu 4 € 32,40
Voorgerecht
Carpaccio van runderhaas met oude kaas, crouton en truffel
Soep
Paddenstoelensoepje met shi-take en champignons
Hoofdgerecht
Gekonfijte eendenpootje met pruimen en uiencompote
Of:
Zalm op een mousseline van aardappel en een kruidenstengel
Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren.
Dessert
Taartje van kwarkbavarois met mango
***
Menu 5 € 32,40
Voorgerecht
Taartje van Hollandse garnalen en appel op een frisse salade met rode mul
en een dragondressing
Soep
Seizoenssoepje ( wisselend )
Hoofdgerecht
Combinatie van kalfssukade en kalfslende met uien jus en grove mosterd
Of:
Kabeljauw op de huid gebakken met een beurre blanc van citroengras en kappertjes
Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren.
Dessert
Bombe chocolademousse geglaceerd met chocolade